![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
קיבלתי שכל,התחלתי לקרוא את הספר,2-3 מאמרים בנושא והבנתי. התוכנית הכי יעילה שיש למתאמן המתחיל,עלייה פרוגרסיבית ולינארית במשקלי עבודה. אין טוב מזה |
ציטוט:
עובדת גם שעובדים מבודד , מחולק וכו' אז מה הנקודה ? אחי תקרא כמה ספרים שבא לך ... עם תוצאות אתה לא יכול להתווכח . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני עדיין מעלה משקלי עבודה בתוכנית ab מחולקת , עם בידוד לחלקים . שמע עם כל הכבוד ויש כבוד. אתה לא יודע בכלל כלום ממה שריפטו אומר בניגוד לעודד. אתה רק התחלת , וזה בסדר זה נהדר אני מאחל לך בהצלחה אבל אל תנסה להטיף בתחומים שאין לך מושג בהם . קלטת כמה מושגים והתחלת לירות אותם באוטומט תפתח את הראש שלך ותלמד שיש דברים יעילים לא פחות שהם לא הספרים שהתחלת לקרוא. גם אני מאמין בשכנוע עצמי אבל זה מוגזם . אתה מזכיר לי את הטרולים בפורום השני. לא את אלכס או עידן שהם מביני עניין ואפשר לנהל איתם דיונים מעולים על הדברים. אלא את החבר'ה הדלוחים והמטומטמים שמשחקים אותה הארדקור ונראים כמו חור של תחת ב 70 קילו. |
77 קילו
178 12% אולי פחות שוקל כמוך,נמוך ממך ועל אחוז שומן נמוך יותר. אז אל תטיף |
ציטוט:
שוקל 30 קילו מעליך ובאותו אחוז שומן. זה אומר שהסגנון אימונים שלי טוב יותר ? לא ,זה אומר שזה יותר טוב בשביל המטרות שאני רוצה להשיג ss זה לא אמת אבסולוטית,העיקרון שמאחוריה זה אמת שחקוקה בסלע למתאמן המתחיל וכולנו מסכימים עם זה ,אבל התוכני בפני עצמה לא תורה מסיני ,ותעיף כבר את החתימה המרתיחה הזאת לפני שאני מטיס אותך מהפורום על חילול השם. |
אני המתנשא? הוא זה שרשם שאני שלוח שחש הארדקור ששוקל 70 ק"ג..
לא קראת את התגובה שלו? אני טיפש,אני לא קורא,אני מדבר שטויות,אני שחיף(אם זה אני דווקא מסכים בתכלס),מטומטם... |
|
תגידו, לא נמאס לכם להתווכח? זה כבר כמה חודשים שאתם רבים וחוזרים על אותם דברים, ולא מגיעים לשום מקום. הייתה הפסקה קצרה אחרי שנתנו באן לthe sun, rehos וקולדפייר, אבל אז עוד פעם הוויכוחים האין סופיים האלה חזרו...
|
אני אומר שצריך לערוך כל פוסט ויכוח ולשים במקום זה תמונות של חיות, תוך שבוע אף אחד לא יתווכח
שלא לדבר על זה שזה ישעשע אותי |
ציטוט:
ושוב אני חוזר ואומר ,תעיף את החתימה הזאת או שתשנה את הכיתוב. |
ציטוט:
|
שכנעתם אותי ss זה חרא, האלפי מתאמנים של ריפטו פיקטיביים, אני פורש לabcde לפמפם ביי
|
ציטוט:
עם זה שהמתאמנים של ריפטו רואים תוצאות בצורה של עלייה במשקלי עבודה אני לא מתווכח, אבל בשביל מאסה יש תוכניות הרבה יותר טובות. |
די לרדת לרמת בגרות של הכלבלב שבתמונה. חבל שהרמת אטימות היא כל כך אבסולוטית כי בחיים אין שחור ולבן יש גם אפור וזה יפגע בכם בתחומים אחרים. שיהיה בהצלחה.
|
ויכוח ריפטו נגד bb נמאס..בואו ויכוח דת !!
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומהטענה של דניאל הוא אומר בדיוק כמוני. הכל בהתאם למטרות שלך המשקל שלי לא מעיד על כלום , רק על מה עובד עליי יותר טוב.. ויותר מהר ויותר אפקטיבי. בהתאם למטרות שלי , שזה לא ss ולא תוכניות נפח נמוך . כי SS לא עובד... לא עליי לפחות |
מה שמגוחך בויכוח ריפטו נגד bb,
שריפטו זה pl, וbb זה bb. מילא המטרה לא הייתי מוגדרת, אבל שהמטרה היא bb אז זה די מגוחך. |
ציטוט:
אני מאמין לתוצאות בשטח . לא לטרולים שלמדו 3 וחצי מאמרים של ריפטו . כן לקחתי בחשבון את מה שאמרו חלק מהמבינים, שוגרזאזא לדוגמא וקולדפייר ואפילו הלכתי לעבוד בתוכנית לא מחולקת 4 חודשים . וואלה לא משרת את המטרות שלי ולא הביא לי תוצאות מהירות כמו שרציתי. סוף פסוק . אין וויכוח יותר :) |
ציטוט:
חחחחח תרשה לי לגכח על הטימטום שלך כשאתה מעלה משקלי עבודה אתה באופן ישיר עולה במאסת שריר |
ציטוט:
אגב ריפטו זה לא PL, ריפטו מאמן אוכלוסייה כללית ולא ספורטאים. זה לא אומר שמי שרוצה להיות ספורטאי לא יתאמן אצלו, זה פשוט אומר שהשיטה שלו זה הדרך הכי טובה להפוך מתחיל לIntermediate - שם הוא כבר יתחיל להיות ספציפי וSS סיימה את תפקידה. Holy Templar, לא עשית SS או משהו שקרוב לזה. עשית עצימות נמוכה, נפח נמוך ותדירות בינונית במקרה הטוב בלי סקוואט ודדליפט. סגרנו את זה כבר הרבה פעמים והתגובות שלך לא תורמות לדיון |
nevermind :P
|
ציטוט:
זה יפה שגדלת מ 210 קילו דדליפט אבל יכול ליהיות שהיית גודל יותר טוב עם תוכנית מפוצלת. ציטוט:
|
הוא לא היה גדל יותר טוב מתכנית מפוצלת, בגלל שבתכנית שהוא עשה יש סייקל של נפח גבוה/עצימות נמוכה/תדירות גבוה וסייקל של נפח בינוני/עצימות גבוהה/תדירות גבוהה - לעומת פיצולים שזה נפח גבוה, עצימות נמוכה ותדירות נמוכה בצורה שלא מווסתת לאורך תקופה. איך תגדל מזה יותר?
Ss מתאימה לכל מתחיל, לא משנה מה המטרה שלו. זה יכול להיות pl,bb,פוטבול, כדורסל. הרעיון הוא לתת לך את הבסיס של הכוח והמאסה שאחר כך תוכל לגשת לכל תחום שתרצה עם בסיס טוב. |
ציטוט:
|
איך זה יכול להיות עצימות גבוהה אם יש לך נפח גבוה? ב20 סטים של בנץ' אתה לא תעבוד עם אותו משקל כמו שהיית יכול בשני סטים של עבודה.
|
ההבדל בעצימות בין 8 חזרות ל 5 חזרות הוא בסה"כ 5-7%, אתה יודע...
בד"כ גם עושים את הבנץ' כתרגיל ראשון. כל התרגילים האחרים נועדו "להתשה" של השריר, ככה שזה לא משנה. הפגיעה היא אולי בהתאוששות בגלל הנפח הגבוה, זה לא אומר שבתוכנית מפוצלת מתאמנים על הילוך ראשון. למרות שאני מסכים שעדיף להתאמן 3 פעמים בשבוע. |
ציטוט:
למה אתה תמיד מתייחס אבל לנקודות קיצון ? לא כל תוכנית מפוצלת היא עניין של נפח מטורף ,רוב הbb היום עובדים בתוכניות על בסיס hit (ועזוב אותך סרטונים של אימונים לפני תחרות ,שם הנפח הגבוה משרת את המטרה של דילול גליקוגן) שם לכל תרגיל יש לך אולי שני סטים של עבודה כך שזה יוצא שלשריר גדול כמו גב למשל יהיה לך מקסימום של 6 סטים של עבודה וזה לא הרבה באימון מבודד. |
הבעיה עם תכניות כמו hit זה שברגע שאתה מקבע את הנפח, ומקבע את העצימות (כשל לכל אימון) אז הדבר היחידי שנותר לך לעשות זה להוריד את התדירות לאט לאט. זה פשוט הדבר היחידי שנשאר לך לשחק איתו. הפרמטרים עדיין לא מווסתים לאורך תקופה וזה רע להתקדמות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התקדמות נמדדת או ביכולת לעמוד בנפח עבודה יותר גדול ו/או עומס עבודה יותר גדול (עצימות) והתכנית שלך צריכה להיות כזו שתביא אותך לשיפור במדדים האלה. בhit אתה מקבע את הנפח ואתה עובד לכשל כל סט והדבר היחידי שנשאר לך לשחק איתו זה תדירות הגירוי. לאורך זמן זה נהיה כבר מצחיק. לטווח קצר זה לא נורא, לטווח ארוך תכנית שמקובעת על הפרמטרים שלה ולא משתנה בהתאם לרמת המתאמן היא לא טובה
|
ציטוט:
ככל שמתאמן יותר מתקדם כך הוא גם יכול לעמוד ביותר נפח ולהשאר עם אותה עצימות, גם בלי לקחת חומרים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ