ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ? P/rr/s (https://israelbody.com/showthread.php?t=58952)

Dark_Muse 10-09-09 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 913612)
8 ק"ג בחצי חודש=
מעט מאוד שריר,שומן ונוזלים

אתה בכלל לא עשית ss...

DanielML 10-09-09 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 913616)
אתה בכלל לא עשית ss...

התחלתי שבוע שעבר.
קיבלתי שכל,התחלתי לקרוא את הספר,2-3 מאמרים בנושא והבנתי.
התוכנית הכי יעילה שיש למתאמן המתחיל,עלייה פרוגרסיבית ולינארית במשקלי עבודה.
אין טוב מזה

Holy_Templar 10-09-09 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 913619)
התחלתי שבוע שעבר.
אין טוב מזה

עלייה פרוגרסיבית ולינארית במשקלי עבודה
עובדת גם שעובדים מבודד , מחולק וכו'

אז מה הנקודה ?

אחי תקרא כמה ספרים שבא לך ... עם תוצאות אתה לא יכול להתווכח .

terminater135 10-09-09 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 913619)
התחלתי שבוע שעבר.
אין טוב מזה

אז זהו שיש הרבה דברים שיותר טובים מזה.

DanielML 10-09-09 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 913624)
אז זהו שיש הרבה דברים שיותר טובים מזה.

מזרק בטוסיק ושבדית תמימה

Holy_Templar 10-09-09 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 913625)
מזרק בטוסיק ושבדית תמימה

אני לא מזריק כלום ...
ואני עדיין מעלה משקלי עבודה בתוכנית ab
מחולקת , עם בידוד לחלקים .

שמע עם כל הכבוד ויש כבוד.
אתה לא יודע בכלל כלום ממה שריפטו אומר בניגוד לעודד.
אתה רק התחלת , וזה בסדר זה נהדר
אני מאחל לך בהצלחה

אבל אל תנסה להטיף בתחומים שאין לך מושג בהם .
קלטת כמה מושגים והתחלת לירות אותם באוטומט
תפתח את הראש שלך ותלמד שיש דברים יעילים לא פחות
שהם לא הספרים שהתחלת לקרוא.

גם אני מאמין בשכנוע עצמי אבל זה מוגזם .
אתה מזכיר לי את הטרולים בפורום השני.
לא את אלכס או עידן שהם מביני עניין ואפשר לנהל איתם דיונים מעולים על הדברים.
אלא את החבר'ה
הדלוחים והמטומטמים שמשחקים אותה הארדקור ונראים כמו חור של תחת
ב 70 קילו.

DanielML 10-09-09 19:57

77 קילו
178
12% אולי פחות
שוקל כמוך,נמוך ממך ועל אחוז שומן נמוך יותר.
אז אל תטיף

arbel2 10-09-09 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 913641)
77 קילו
178
12% אולי פחות
שוקל כמוך,נמוך ממך ועל אחוז שומן נמוך יותר.
אז אל תטיף

ואותו דבר אני יכול להגיד לך שאני באותו גובה כמוך (ס"מ יותר)
שוקל 30 קילו מעליך ובאותו אחוז שומן.

זה אומר שהסגנון אימונים שלי טוב יותר ?
לא ,זה אומר שזה יותר טוב בשביל המטרות שאני רוצה להשיג

ss זה לא אמת אבסולוטית,העיקרון שמאחוריה זה אמת שחקוקה בסלע למתאמן המתחיל וכולנו מסכימים עם זה ,אבל התוכני בפני עצמה לא תורה מסיני ,ותעיף כבר את החתימה המרתיחה הזאת לפני שאני מטיס אותך מהפורום על חילול השם.

DanielML 10-09-09 20:08

אני המתנשא? הוא זה שרשם שאני שלוח שחש הארדקור ששוקל 70 ק"ג..
לא קראת את התגובה שלו?
אני טיפש,אני לא קורא,אני מדבר שטויות,אני שחיף(אם זה אני דווקא מסכים בתכלס),מטומטם...

Fatboy 10-09-09 20:15

PUPPY TIME! :)

http://ihasahotdog.files.wordpress.c...-needs-hug.jpg

galSH 10-09-09 20:17

תגידו, לא נמאס לכם להתווכח? זה כבר כמה חודשים שאתם רבים וחוזרים על אותם דברים, ולא מגיעים לשום מקום. הייתה הפסקה קצרה אחרי שנתנו באן לthe sun, rehos וקולדפייר, אבל אז עוד פעם הוויכוחים האין סופיים האלה חזרו...

Fatboy 10-09-09 20:20

אני אומר שצריך לערוך כל פוסט ויכוח ולשים במקום זה תמונות של חיות, תוך שבוע אף אחד לא יתווכח
שלא לדבר על זה שזה ישעשע אותי

arbel2 10-09-09 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 913649)
אני המתנשא? הוא זה שרשם שאני שלוח שחש הארדקור ששוקל 70 ק"ג..
לא קראת את התגובה שלו?
אני טיפש,אני לא קורא,אני מדבר שטויות,אני שחיף(אם זה אני דווקא מסכים בתכלס),מטומטם...

אורי קצת מהיר על ההדק.

ושוב אני חוזר ואומר ,תעיף את החתימה הזאת או שתשנה את הכיתוב.

terminater135 10-09-09 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 913654)
תגידו, לא נמאס לכם להתווכח? זה כבר כמה חודשים שאתם רבים וחוזרים על אותם דברים, ולא מגיעים לשום מקום. הייתה הפסקה קצרה אחרי שנתנו באן לthe sun, rehos וקולדפייר, אבל אז עוד פעם הוויכוחים האין סופיים האלה חזרו...

אחי זה דיון חשוב, אף פעם לא היה פה דיון כזה מעמיק על ss.

Sugarzaza 10-09-09 20:45

שכנעתם אותי ss זה חרא, האלפי מתאמנים של ריפטו פיקטיביים, אני פורש לabcde לפמפם ביי

terminater135 10-09-09 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913669)
שכנעתם אותי ss זה חרא, האלפי מתאמנים של ריפטו פיקטיביים, אני פורש לabcde לפמפם ביי

ss עובד במה שהוא אמור לעבוד, שזה עלייה במשקלי עבודה וזהו.
עם זה שהמתאמנים של ריפטו רואים תוצאות בצורה של עלייה במשקלי עבודה אני לא מתווכח, אבל בשביל מאסה יש תוכניות הרבה יותר טובות.

Scylla 10-09-09 21:05

די לרדת לרמת בגרות של הכלבלב שבתמונה. חבל שהרמת אטימות היא כל כך אבסולוטית כי בחיים אין שחור ולבן יש גם אפור וזה יפגע בכם בתחומים אחרים. שיהיה בהצלחה.

Eyeseen 10-09-09 21:13

ויכוח ריפטו נגד bb נמאס..בואו ויכוח דת !!

יניב צוות ישראלבודי 10-09-09 21:22

חפרתםםםםםםםםם!!!

http://www.changetowin.org/connect/images/shut_up.jpg

terminater135 10-09-09 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyeseen (הודעה 913685)
ויכוח ריפטו נגד bb נמאס..בואו ויכוח דת !!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בדיוק אותו דבר! :d

Holy_Templar 10-09-09 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 913657)
אורי קצת מהיר על ההדק.

ושוב אני חוזר ואומר ,תעיף את החתימה הזאת או שתשנה את הכיתוב.

אני לא מהיר על ההדק לא התייחסתי אליו אלא לכמה אחרים שמטיפים כאילו הם מבינים משהו.
ומהטענה של דניאל הוא אומר בדיוק כמוני.

הכל בהתאם למטרות שלך

המשקל שלי לא מעיד על כלום , רק על מה עובד עליי יותר טוב.. ויותר מהר ויותר אפקטיבי.
בהתאם למטרות שלי , שזה לא ss ולא תוכניות נפח נמוך .

כי SS לא עובד... לא עליי לפחות

Scylla 10-09-09 22:28

מה שמגוחך בויכוח ריפטו נגד bb,
שריפטו זה pl, וbb זה bb. מילא המטרה לא הייתי מוגדרת, אבל שהמטרה היא bb אז זה די מגוחך.

Holy_Templar 10-09-09 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 913728)
מה שמגוחך בויכוח ריפטו נגד bb,
שריפטו זה pl, וbb זה bb. מילא המטרה לא הייתי מוגדרת, אבל שהמטרה היא bb אז זה די מגוחך.

בכלל כל הוויכוחים האלה מגוחכים , כי אני צודק .. וזהו :)
אני מאמין לתוצאות בשטח . לא לטרולים שלמדו 3 וחצי מאמרים
של ריפטו .

כן לקחתי בחשבון את מה שאמרו חלק מהמבינים, שוגרזאזא לדוגמא
וקולדפייר

ואפילו הלכתי לעבוד בתוכנית לא מחולקת 4 חודשים .
וואלה לא משרת את המטרות שלי ולא הביא לי תוצאות מהירות כמו שרציתי.

סוף פסוק . אין וויכוח יותר :)

moo 10-09-09 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 913679)
עם זה שהמתאמנים של ריפטו רואים תוצאות בצורה של עלייה במשקלי עבודה אני לא מתווכח, אבל בשביל מאסה יש תוכניות הרבה יותר טובות.

כן עליתי לדדליפט 210 בלי להוסיף גרם שריר
חחחחח

תרשה לי לגכח על הטימטום שלך

כשאתה מעלה משקלי עבודה אתה באופן ישיר עולה במאסת שריר

Sugarzaza 11-09-09 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 913679)

עלייה במשקלי עבודה + אוכל + נפח ותדירות שמספיקים לתחזק את ההתקדמות הזו לאורך זמן = היפרטרופיה. אין קסם. יתרון בSS על תכניות אקראיות זה שהתכנית גם מאוד מאוזנת, יש לך שתי דחיקות ומשיכה כל אימון, הכל עולה בו זמנית ואין אימונים מצחיקים של 20 סטים לבנץ' בלי סקוואט.

אגב ריפטו זה לא PL, ריפטו מאמן אוכלוסייה כללית ולא ספורטאים. זה לא אומר שמי שרוצה להיות ספורטאי לא יתאמן אצלו, זה פשוט אומר שהשיטה שלו זה הדרך הכי טובה להפוך מתחיל לIntermediate - שם הוא כבר יתחיל להיות ספציפי וSS סיימה את תפקידה.

Holy Templar, לא עשית SS או משהו שקרוב לזה. עשית עצימות נמוכה, נפח נמוך ותדירות בינונית במקרה הטוב בלי סקוואט ודדליפט. סגרנו את זה כבר הרבה פעמים והתגובות שלך לא תורמות לדיון

Dark_Muse 11-09-09 05:22

nevermind :P

terminater135 11-09-09 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 913737)
כן עליתי לדדליפט 210 בלי להוסיף גרם שריר
חחחחח

תרשה לי לגכח על הטימטום שלך

כשאתה מעלה משקלי עבודה אתה באופן ישיר עולה במאסת שריר

תגיד אתה לא יודע לקרוא? לא אמרתי שב ss לא עולים במאסת שריר, אמרתי שיש תוכניות יותר טובות לבנייה של מאסה, זה הכל.
זה יפה שגדלת מ 210 קילו דדליפט אבל יכול ליהיות שהיית גודל יותר טוב עם תוכנית מפוצלת.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913775)
עלייה במשקלי עבודה + אוכל + נפח ותדירות שמספיקים לתחזק את ההתקדמות הזו לאורך זמן = היפרטרופיה. אין קסם. יתרון בss על תכניות אקראיות זה שהתכנית גם מאוד מאוזנת, יש לך שתי דחיקות ומשיכה כל אימון, הכל עולה בו זמנית ואין אימונים מצחיקים של 20 סטים לבנץ' בלי סקוואט.

אגב ריפטו זה לא pl, ריפטו מאמן אוכלוסייה כללית ולא ספורטאים. זה לא אומר שמי שרוצה להיות ספורטאי לא יתאמן אצלו, זה פשוט אומר שהשיטה שלו זה הדרך הכי טובה להפוך מתחיל לintermediate - שם הוא כבר יתחיל להיות ספציפי וss סיימה את תפקידה.

holy templar, לא עשית ss או משהו שקרוב לזה. עשית עצימות נמוכה, נפח נמוך ותדירות בינונית במקרה הטוב בלי סקוואט ודדליפט. סגרנו את זה כבר הרבה פעמים והתגובות שלך לא תורמות לדיון

לא אמרתי שריפטו מאמן pl, אמרתי ש ss זו תוכנית שמתאימה למי שרוצה להתחיל ב pl.

Sugarzaza 11-09-09 12:37

הוא לא היה גדל יותר טוב מתכנית מפוצלת, בגלל שבתכנית שהוא עשה יש סייקל של נפח גבוה/עצימות נמוכה/תדירות גבוה וסייקל של נפח בינוני/עצימות גבוהה/תדירות גבוהה - לעומת פיצולים שזה נפח גבוה, עצימות נמוכה ותדירות נמוכה בצורה שלא מווסתת לאורך תקופה. איך תגדל מזה יותר?

Ss מתאימה לכל מתחיל, לא משנה מה המטרה שלו. זה יכול להיות pl,bb,פוטבול, כדורסל. הרעיון הוא לתת לך את הבסיס של הכוח והמאסה שאחר כך תוכל לגשת לכל תחום שתרצה עם בסיס טוב.

terminater135 11-09-09 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913884)
הוא לא היה גדל יותר טוב מתכנית מפוצלת, בגלל שבתכנית שהוא עשה יש סייקל של נפח גבוה/עצימות נמוכה/תדירות גבוה וסייקל של נפח בינוני/עצימות גבוהה/תדירות גבוהה - לעומת פיצולים שזה נפח גבוה, עצימות נמוכה ותדירות נמוכה בצורה שלא מווסתת לאורך תקופה. איך תגדל מזה יותר?

Ss מתאימה לכל מתחיל, לא משנה מה המטרה שלו. זה יכול להיות pl,bb,פוטבול, כדורסל. הרעיון הוא לתת לך את הבסיס של הכוח והמאסה שאחר כך תוכל לגשת לכל תחום שתרצה עם בסיס טוב.

פיצולים זה לא עצימות נמוכה זה יכול גם ליהיות עצימות גבוהה.

Sugarzaza 11-09-09 12:43

איך זה יכול להיות עצימות גבוהה אם יש לך נפח גבוה? ב20 סטים של בנץ' אתה לא תעבוד עם אותו משקל כמו שהיית יכול בשני סטים של עבודה.

Dark_Muse 11-09-09 12:48

ההבדל בעצימות בין 8 חזרות ל 5 חזרות הוא בסה"כ 5-7%, אתה יודע...
בד"כ גם עושים את הבנץ' כתרגיל ראשון. כל התרגילים האחרים נועדו "להתשה" של השריר, ככה שזה לא משנה.
הפגיעה היא אולי בהתאוששות בגלל הנפח הגבוה, זה לא אומר שבתוכנית מפוצלת מתאמנים על הילוך ראשון.
למרות שאני מסכים שעדיף להתאמן 3 פעמים בשבוע.

arbel2 11-09-09 12:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913889)
איך זה יכול להיות עצימות גבוהה אם יש לך נפח גבוה? ב20 סטים של בנץ' אתה לא תעבוד עם אותו משקל כמו שהיית יכול בשני סטים של עבודה.

למה אתה תמיד מתייחס אבל לנקודות קיצון ? לא כל תוכנית מפוצלת היא עניין של נפח מטורף ,רוב הbb היום עובדים בתוכניות על בסיס hit (ועזוב אותך סרטונים של אימונים לפני תחרות ,שם הנפח הגבוה משרת את המטרה של דילול גליקוגן) שם לכל תרגיל יש לך אולי שני סטים של עבודה כך שזה יוצא שלשריר גדול כמו גב למשל יהיה לך מקסימום של 6 סטים של עבודה וזה לא הרבה באימון מבודד.

Sugarzaza 11-09-09 13:09

הבעיה עם תכניות כמו hit זה שברגע שאתה מקבע את הנפח, ומקבע את העצימות (כשל לכל אימון) אז הדבר היחידי שנותר לך לעשות זה להוריד את התדירות לאט לאט. זה פשוט הדבר היחידי שנשאר לך לשחק איתו. הפרמטרים עדיין לא מווסתים לאורך תקופה וזה רע להתקדמות.

arbel2 11-09-09 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913910)
הבעיה עם תכניות כמו hit זה שברגע שאתה מקבע את הנפח, ומקבע את העצימות (כשל לכל אימון) אז הדבר היחידי שנותר לך לעשות זה להוריד את התדירות לאט לאט. זה פשוט הדבר היחידי שנשאר לך לשחק איתו. הפרמטרים עדיין לא מווסתים לאורך תקופה וזה רע להתקדמות.

אבל בתוכניות HIT מודרניות המדד לכשל הוא גם מותנה בהיתקדמות פרוגרסבית במשקל (ראה dc)

terminater135 11-09-09 13:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913889)

ככול שהמתאמן הוא יותר מתקדם, ככה הוא יכול לעבוד בנפח יותר גבוה עם עצימות גבוהה.

Sugarzaza 11-09-09 13:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 913920)
ככול שהמתאמן הוא יותר מתקדם, ככה הוא יכול לעבוד בנפח יותר גבוה עם עצימות גבוהה.

לא, זה תמיד יבוא אחד על חשבון השני. ברגע שחומרים נכנסים למשוואה המתאמן יפיק מהם יותר אבל עדיין לא כמו שהוא יכל להפיק מתכניות יותר חכמות.

Sugarzaza 11-09-09 13:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 913915)
אבל בתוכניות HIT מודרניות המדד לכשל הוא גם מותנה בהיתקדמות פרוגרסבית במשקל (ראה dc)

כן, זה הכל טוב ונחמד כשאתה עוד יכול להתקדם ליניארית מאימון לאימון או משבוע לשבוע. באיזשהו שלב אתה תגיע לרמה מתקדמת שאי אפשר להתקדם ליניארית ואז אתה תצטרך גישה יותר מתוחכמת לאימונים. תכניות שמבוססות על Dual factor עושות את זה יפה מאוד. בכל מקרה HIT זה התחלה לא רעה.

arbel2 11-09-09 13:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913923)
כן, זה הכל טוב ונחמד כשאתה עוד יכול להתקדם ליניארית מאימון לאימון או משבוע לשבוע. באיזשהו שלב אתה תגיע לרמה מתקדמת שאי אפשר להתקדם ליניארית ואז אתה תצטרך גישה יותר מתוחכמת לאימונים. תכניות שמבוססות על dual factor עושות את זה יפה מאוד. בכל מקרה hit זה התחלה לא רעה.

ההתקדמות נמדדת לא רק בהתקדמות במשקל ,ולכן גם קיימת הרוטציה בתרגילים.

Sugarzaza 11-09-09 14:28

התקדמות נמדדת או ביכולת לעמוד בנפח עבודה יותר גדול ו/או עומס עבודה יותר גדול (עצימות) והתכנית שלך צריכה להיות כזו שתביא אותך לשיפור במדדים האלה. בhit אתה מקבע את הנפח ואתה עובד לכשל כל סט והדבר היחידי שנשאר לך לשחק איתו זה תדירות הגירוי. לאורך זמן זה נהיה כבר מצחיק. לטווח קצר זה לא נורא, לטווח ארוך תכנית שמקובעת על הפרמטרים שלה ולא משתנה בהתאם לרמת המתאמן היא לא טובה

terminater135 11-09-09 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 913922)
לא, זה תמיד יבוא אחד על חשבון השני. ברגע שחומרים נכנסים למשוואה המתאמן יפיק מהם יותר אבל עדיין לא כמו שהוא יכל להפיק מתכניות יותר חכמות.

זה לא נכון, זה פשוט לא נכון.
ככל שמתאמן יותר מתקדם כך הוא גם יכול לעמוד ביותר נפח ולהשאר עם אותה עצימות, גם בלי לקחת חומרים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:44.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ