![]() |
זה לא six pack זה sex pack מדהים.... אח'ויה תעלה וידאו חדש באמא שלך
תגיד מה הגובהה .. אם אני זוכר אמרתה 1.76 אבל לא יודע אתה נראה 1.73 כך |
ציטוט:
אבל לא אמרתי שאין שינוי גדול בכלל אצלו.. התכוונתי שהשינוי לא כזה גדול לאחד שמתאמן 4 שנים יחסית.. אבל עם לא הייתי יודע כמה זמן הוא מתאמן והיו מביאים לי תתמונות האלו ושואלים אותי עם יש שינוי גדול אז בטח שהייתי אומר כן .. |
ציטוט:
מעבר לזה לדעתי זה גם המון ב4 שנים. |
ציטוט:
ואתה נשאר צנוע היו פה כמה חבר'ה בעבר שהיה להם אולי 5 קילו מאסה מעל האחרים פה, וכבר יכלת להריח את הפוזה והאף מורם ממרחק, אני חושב שרק הקטע הזה שווה טפיחה על השכם, ובאמת, הדבר האחרון שאתה צריך לעשות, זה לתת פה הסברים לכל אחד על למה ואיך, ומה יכולת לעשות ומה לא עשית בשביל להתקדם יותר, פשוט בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ל4 שנים זה מכובד מאוד.. ואל תשכח שזה גם המון התמדה.. כל מי שמגיע לרמה כזאת זכאי לכבוד
|
ציטוט:
לבנאדם יש גוף מעולה ואנשים מפרגנים לו אין בזה כל דבר רע. |
ציטוט:
וזה לא בא בשביל להעליב אלון כי אין לך מה להיעלב אתה באמת נשאר צנוע למרות כל הליקוקים ועל זה מגיע לך כל הכבוד ועל הגוף והמאסה והכל אין כבר מה לדבר נראה מעולה ומשתפר מפעם לפעם יש לך מטרות להמשך,רוצה לגדול עוד הרבה,מרוצה מהגודל,סייקל? מה המטרות להמשך? |
ציטוט:
ציטוט:
עכשיו אף אחד לא מלקק לי פה ולא סוגד לי אני לא אל, לא רוני קולמן ואפילו לא סגי קלב, זה דבר ראשון. אנשים פשוט מפרגנים לי ויודעים להעריך עבודה קשה מאוד של בנאדם שמתמיד ומשקיע בדבר שהכי חשוב לו בחיים - פיתוח גוף. ונכון, אני מנסה להשאר צנוע, למרות שגם לי יש גאווה ואגו שמתנפח בעקבות ההשגים אבל צריך ללמוד להשאר צנוע אין מה לעשות. כמובן שבספורט הזה צריך גם לדעת שאתה הטוב ביותר אבל זה דבר שלא צריך להפגין כלפי אחרים. |
ציטוט:
|
אחי אני חייב להגיד לך משהו
אני הרבה זמן בפורום פה עם משתמשים שונים.. שאני לא יכול להגיד תשם שלהם כי אז אני יתבנבן לא יצא לי להגיד לך את זה אבל פשוט אתה אלוהי!!! אני יכול להסתכל על התמונות שלך כל היום ולהתפעל מחדש!!! אתה מביא לי מוטיבציה מטורפת שאתה לא מבין בכלל!!! בקשר לשינוי שלך ב 4 שנים לא משנה כמה זמן לקח לך להגיע לגוף הזה הוא בהחלט מטרה!!! לכל אלה שאומרים גנטיקה גנטיקה גנטיקה... תסתכלו על התמונה שלו לפני 4 שנים(בחתימה) תאכלס אם מישהו היה פותח אשכול ומראה תתמונה שלו ככה לא היתם אומרים לו יש לך גנטיקה של 1 למליון הגוף שלו ניראה ככה בגלל השקע חזקה ולפי דעתי גם קרוב לסף הגנטי אז אל תחשבו שבגלל הגנטיקה הוא ניראה ככה אין אחי אני פשוט לא מפסיק לחשוב עליך ולהתפעל ממך אני כבר מתחיל להרגיש כמו הומו(ואני ממש לא) בקשר למה שאמרתה עם הפירסום שאתה חוזר לישראל(אני מקווה בזמן הקרוב) אתה חייב לדפוק חיטוב טוב טוב וללכת לסוכן דוגמנות מקצועי והתחיל להתפרסם הרמה בארץ של הדוגמנים(עם גוף שרירי) היא אפסית=מיקל לואיס תחשוב אם כולם מתפעלים ממנו פשוט כל הארץ תגמור על פרסומות שלך!!!! אתה חייב לחשוב על זה!!! ואחי בהצלחה בכל מה שתילך אתה בן אדם מדהים!!! חולע עליך!!! |
:eek::eek:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח שאול ישפיץ הרגת אותי אני לא מפסיק לצחוק
|
ציטוט:
מה מצחיק בזה?... אני אומר לו תאמת הוא ניראה בן **** |
אמרת את האמת ? או חפרת לו על האמת ? : O
|
ציטוט:
ואחי הוא יודע את האמת לא צריך להגיד מליון פעם |
ה ישמור מה הולך פה
שאול .... תהיה בריא זה הכי חשוב חחח הרגתם אותי פה ומה הקשר שוב לזלזל במייקל לואיס??? מה אתה ממורמר? זה לא שאני אוהב אותו ההפך הוא הנכון! אבל אני לא מסוגל לשמוע את כל הילדים שטוענים "שיש לו גוף מגעיל" נו חאלס יש לו גנטיקה מעולה מה לעשות? אבל ההודעות שלך פה שאול נשמעות או דביליות או שאתה מסתלבט עלינו פה |
ציטוט:
כולה אמרתי לו שיש לו גוף יפה ששכבתי עם גיל ריבה לא עשו מזה כזה סיפור ורמזו שאני הומו... |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח big fail |
שאול יגאון!!!!!!!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שלח*** |
ציטוט:
שלכ |
ציטוט:
עכשיו ברצינות שמעו נסחפתם... מי ישמע מה אמרתי לו... איזה סיפוור עשיתם |
ציטוט:
ואת מייקל לואיס לא קיבלו בגלל הגוף שלו-קיבלו בגלל הפרצוף.. |
ציטוט:
בפנים יענו..ואל תתחילו עם הומו לא הומו אל תזיינו בשכל |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח סתם אחי.. |
ציטוט:
אבל הרבה אנשים(מפורסמים שלא מבינים בפיתוח גוף) מכנים אותו:"מר שרירים","מר קוביות"... אפילו עשו עליו תוכנית טלווזיה עושים ריבועים\קוביות\שרירים(אחד מהם אני לא זוכר) עם מייקל לואיס... אז מה אתה יכול להגיד על זה? ציטוט:
וגם אם הוא נשוי זה לא אומר כלום... אולי הוא חזר בחזרה לארון? למרות שלפי דעתי הוא הומו |
ציטוט:
|
ואי אתם לא יכולים לפרגן למייקל לואיס ? כולה דוגמן עם גנטיקה מעולה ומסה נחמדה , אתה לא יכול לקרוא לו שחיף כי הוא 1.89 עם 85 קילו ככה ו-8% שומן ,הרבה אנשים בפורום היו רוצים להגיע למצב שלו אז חלאס לזלזל .. ולזה מעלי.. רזה עם יד 42 ו-8% שומן ?
|
שאול גמרת אותי חחחחחחחחח
|
ציטוט:
ומי אמר בדיוק שאני מזלזל בו? |
לאדע אני לא מבין בדברים האלה חח פשוט יהודה לוי היה לפניו ונועים אחריו ולשניהם אין גוף,רק פרצוף אז לא נראה לי שגם אותו לקחו בגלל הגוף כי יש הרבה יותר טובים ממנו..
והוא לא נראה 8% יותר לכיוון 10% ואין לו יד 42 יש לו 40בערך.. |
ציטוט:
|
סיק פאק יש לך גוף של אל יווני בוא תזיין אותי בתחתתת תתחכך ביי עם הקוביותתת המוצקותת שלךךך אחחח
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ