![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפני שאתה אומר לי מה לעשות קודם שים לב מה יוצא לך מהפה . |
ציטוט:
אתה החלטת לפתוח ת'פה בצורה מגעילה אז אני פשוט עניתי לך בדיוק כמו שאתה דיברת....כועס?-בעיה שלך..תלמד לדבר או שפשוט לא תהיה פה |
נראה לי ש triple9th זה שי22 ...
|
סתכל דפים אחורה מי פתח תג'ורה שלו קודם .
שנית אם אני לא אהיה פה אני לא אפסיד מזה זה בטוח . ושלישית אני חוזר ואומר לך - שניתן לפתח שרירים מהירים ואיטיים באותה מידה . זה שהשם שלך צבוע בכחול לא אומר שאתה כל הזמן צודק . |
Isocs , אם אתה רוצה להוכיח משהו. תביא מחקר...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה כזה חכם איפה תוצאות שלך? אתה ילד קטן אם אתה תולה תוצאות בסטרואידים |
ציטוט:
והתוצאות שלי?על איזה תוצאות אתה מדבר? בוא למגרש ותראה טוב מאוד איפה התוצאות שלי יא לץ :):):):) אני האחרון שתולה תוצאות בסטרואידים אתה משחק אותה מכיר אותי? ***פה במקור התנהגתי בצורה לא חכמה וחשפתי משהו מעניין מאוד שיוכיח לך את ההיפך-אבל אני מעדיף לחכות עם זה ופשוט לתת לזה לקרות :) *** |
ציטוט:
|
ציטוט:
עברת רשמית לפוטבול? כמה חבל שעולם הבילדינג הפסיד אותך. בכל מקרה חלאס עם השטויות דני, עברתי על הדף שלך בפייסבוק ויש הבדל גדול בין מי שמדבר פה לבין הבחור שהפך להיות סמל סקס בקהילת הגייז העולמית (ואני לא מזלזל ח"ו) אז אנא ממך. אני הייתי מצפה מבנאדם שעוסק בפיתוח גוף שבאמת יעסוק בפיתוח גוף ולא בפיתוח האגו שלו. סגרתי את הדיון, יום טוב לכולם. |
זה היה שי....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחח אז סליחה לא התכוונתי חחח
מכחול לורוד המרחק לא אייאיא :) |
ציטוט:
|
איך ידעתי שזה היה שי . יאללה...יש לי כוחות על טבעיים כמו המתאמנים שלך(דני) והבחור(ה) הזאת שלך...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ