![]() |
ציטוט:
לא נראה לך דבילי לעשות בשביל זה תכנית שלמה? צריך עבודה ספציפית והתכניות האלה פשוט לא נותנות את זה אז: "יאללה בואו נעלה 19 קילו תוך כדי שנשפר את ההרמה ב3.75 קילו ובסוף נגיד הידד" היא התכנית. אל תביא לי עכשיו דוגמאות של בודדים או כאלה, יש אנשים שמתחזקים בתרגיל מסוים בעזרת הרמת אבנים, זה לא מעיד על הכלל. |
ציטוט:
|
לא משנה, הכוונה לא אליך אם זה מה שהבנת.
|
גבר, צא מהסרט, בss המטרה היא שתעלה בצורה חדה, אני בטקסס מת'וד לא עליתי כ"כ הרבה במשקל, 7 קילו על פני חצי שנה זה לא הרבה...
בקשר להתמקדות בבנץ'- זה לא אומר שהתכנית תהיה כולה רק בנץ' פרס, פשוט תהיה תכנית שיש בה יותר נפח/מיקוד בבנץ', אחיזות שונות, גבהים שונים, אימונים לטרייספס ולרחב גבי ופחות נפח של סקוואט וכד' |
ציטוט:
|
יש עוד תכניות כפרה, זוכר את ED COAN האליל שלך? הוא לא התאמן לפי הConjugate... אימון שונה לגמרי עם תרגילים גדולים כל שבוע
|
ציטוט:
|
אחי מה שעובד עלי לא בהכרח עובד עליך!
|
קובה השתפר קצת הבנץ' מ5/3/1?!
|
אני לא עושה בנצ של 5\3\1 רק הסידור לפלג גוף תחתון אבל חבר שעושה את זה טוען שכן
|
אגב אתה מתכוון לבוא לתחרות בראשון לציון?
|
קובה.
|
ציטוט:
ענף ספורט כל כך גדול, צריך לפצל לכמה איגודים. |
2/10/12
SQ 120 2X5 PRESS 60 2X5 back extensions with mini band 2X15 |
לול... חצי שעה?
|
20 דקות, אולי פחות
המנוחה בין השני סטים הייתה דקה וחצי. |
הגיוני... הייתי מכניס סטים של מתח בלי משקל באחיזות שונות, כל עוד לא מפריע לעצימות
מתח חשוב מאוד לכוח/מאסה בפלג גוף עליון, מקום שלישי אחרי בנץ' ופרס מבחינתי עריכה: מה עם אחיך הקטן ע1נק, פרש מליפטינג? |
פעם הייתי מכניס מתח ביום נפח אחרי הסקוואט והבנץ' פרס,
אבל בנפח של היום אני עובד עם הרבה יותר משקל מבעבר, ואני לא רואה איך זה נכנס שם. אולי אני אכניס מתח בסוף העצימות או ביום אחר בשבוע, אני מסכים שזה תרגיל מעולה. טוהר כבר לא מתאמן, ואין לי כוח לדחוף אותו לזה עוד פעם, אני צריך להתמקד בעצמי. |
טוהר הגזע אחיייייייייי
|
תעשה מתח חופשי בהתאוששות, גם אימון של 50-60 חזרות משקל גוף זה אימון טוב כשאתה לא שוקל 70...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ