![]() |
דני באימון רגליים ובכללי בכל אימון,
עדיף לעבוד שריר שריר, או לשלב לדוגמא: תרגיל לארבע ראשי ואז אחד להאמסטרינג ואז אחד לתאומים ואז ארבע ראשי או לגמור את הארבע ראשי ואז להאמסטרינג ואז לתאומים לדוגמא.. ומה הסדר שאתה ממליץ עליו לאימון רגליים ? |
ציטוט:
ניסיתי כול מיני טכניקות של שריר נגדי בייספס טרייספס אמסטרינג קואדס חזה גב לא ממש אהבתי אני עושה את זה לפעמים כמעבר נגיד תרגיל אחרון ל 4 ראשי ותרגיל ראשון לאמסטרינג בסופר סט כפיפות ופשיטות ככה |
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא תסביר אבל אם סתם ניסיתה להתחכם רד מזה עדיף |
כל תרגיל שבו אתה עובד על החזה תחתון, הגב עובד (הרחב גבי).
וכל תרגיל שאתה עושה לרחב גבי, החזה תחתון עובד. כמובן כסינרגיסטים. אם אתה רוצה לעבוד על "השריר הנגדי" של החזה אז זה כתף אחורית. "כשהשריר הנגדי" של הגב זה כתף אמצעית וכתף קדמית. ולא, אני לא מהמתחכמים שיש פה בפורום. ממש לא, אחי. |
ציטוט:
|
יאללה אחויה מחכ הלראותך בחיטוב!!יאללה תן פססיים!!בהצלחהה
|
ציטוט:
|
יש דרך להפעיל חזה מבלי להפעיל את הכתף הקדמית ?
|
כן, לעשות בשיפוע שלילי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יגרור שגם חזה. לפי דעתי כל לחיצה לא משנה אם זה למעלה (מילטרי) לאמצע (בנץ פרס) או בשיפוע שלילי תפעיל את הכתף הקדמית |
ציטוט:
כשאתה משנה שיפועים בחדר כושר אז הכיוון תנועה שלך משתנה, וכשהכיוון תנועה שלך משתנה (או המישור תנועה) אז השרירים משתנים. |
ציטוט:
|
מה הוויכוח המפגר הזה?
מספיק לעשות ספאם |
דניק בנוגע לאימון גב, רשמת פה למעלה שפולי עליון עובד על רוחב. אז חתירות למיניהם וכו' עובדים על עובי ?
בנוסף אמרת שאתה מחלק את זה שלוש שבועות עובי ושלוש שבועות רוחב? במידה ויש לך 5 תרגילים לגב באימון גב איך זה יוצא לך ? |
ציטוט:
ברוחב אני מתחיל אם מטח ,3 אחיזות פולי ,פול אובר משקולת ןולסוף עוד תרגיל חתירה עובי אני עושה 4 תרגילי חתירות בדרך כלל בנט אובר tbar פולי תחתון אם מוט ארוך כזה כמו דוריאן יטס ועוד חתירה בקאבל/דאמבל יד -יד ופול אובר משקולת לבסוף הכי חשוב לעבוד אם משקל שאתה יכול לשלוט עליו בעליה ובירידה בלי ציטים לגמריי תמיד לעשות קשת בחזה אפשר גם להחזיק שניה אחת בכיווץ עליי עובד נהדר |
תגיד, פרפר עובד על הרוחב של החזה ולחיצת על העובי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ