![]() |
ציטוט:
שים לב איך לברון מקשית את הגב ושובר מרפקים פנימה |
רגע גם רוני מקשית את הגב ושובר מרפקים ?
(עזוב לרגע את הטווח תנועה החלקי, תראה את הסטים הכבדים לא את החימום) וקאי גרין ? מעניין איך הוא לוחץ אחי ? גם מקשית את הגב ושובר מרפקים ? אולי, נראה בסרטון... |
מסקנה: יש כאלה שיודעים להתאמן וזה לא משנה באיזה ענף הם
ויש ליצנים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה שאני אהיה איתו בקבוצה השנה(אם ייסתדר) אני אראה איך הוא בנה ואולי הוא אף יעזור לי אם אני אהיה האם וי פי של המחזור פעם אחת :) |
ליידיבאג אתה מזכיר לי המון מתאמנים שלא מוכנים לבצע ולהתאמן כמו שצריך משיקולי בכיינות, מנסים קצת משהו אחר (במקרה הטוב) וישר חוזרים לטכניקה שהם רגילים אליה כי הם לא מוכנים לרדת במשקלי עבודה ולהשקיע בטכניקה חדשה. גם לי לקח לא מעט זמן (ואני עדיין לומד) איך ללחוץ כמו שצריך ובהתחלה פסלתי את זה ולחצתי פחות אבל זה תהליך ולוקח זמן, נכון שלכל אחד יש ניואנסים קטנים ששונים בין אחד לאחד, אבל ללחוץ כמו מתאמן פילאטיס עם רגליים על הספסל וגב צמוד לספסל זה עובד יותר על השרירים ההומו-אירובים מאשר על משהו. אתה בכלל נוגע בחזה או שגם לזה יש לך תירוץ?
|
זה יכול לשבור צלע לא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תמיד, גם שהייתי מפצל, עניין אותי מה ההגדרה הזאת "עובד יפה ונקי".
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מן הסתם שהטכניקה שלי השתנתה עם השנים דברים משתנים אתה יודע.בכל אופן בוא נסגור את החפירות האלה, אולי נעלה סרטונים אפילו שיהיה משהו יותר מוצק לדבר עליו.
|
ציטוט:
כשהם מתמקמים ללחיצה רואים בבירור |
יצרת לעצמך כאן שם רע בקרב הטרולים אז אוט' קישרתי אותך לבחור מסויים מהמכון שלי שלוחץ אצלינו הכי הרבה (3 פלטות) אבל רחוק מהחזה ח(חצאי חזרות) רוב החזרות עם הספוטר ורגליים עושות ברייקדאנס על הספסל ובכל זאת הוא כנראה לוחץ יותר ממני...
בbb לא חובה לתת טכניקה מוקצנת כמו בpl (קשת מטורפת, רגליים אחורה מאוד, כתפיים מכונסות פנימה) אבל צריך ללכת איפשהו אמצע הדרך. אני יכול להגיד שגב צמוד לכל אורכו לספסל זה גרוע מאוד לא משנה למי, וגם חברים שלי שצוחקים על הטכניקה המוקצנת שלי לוחצים עם קשת כלשהי... ובאמת תעלה סרטונים אולי אתה באמת לוחץ סבבה לגמרי. מה שכן... השינוי חשיבה והרגלים בין "איך נהוג לעשות את התרגיל" לבין "איך נכון לעשות את התרגיל" הוא ענק, ולפעמים כרוך בירידה משמעותית של משקלים בטווח הקרוב, והמון תרגול וזה מה שמונע מאנשים ללחוץ כמו בני אדם. אני יכול להגיד לך שלפני המון המון זמן לחצתי 100 קילו(בזמנו זה היה הרבה) אבל כמו בילדר ממוצע חצאי חזרות והקרבתי המון ק"ג כדי ללחוץ כמו בנאדם... |
ציטוט:
איך בדיוק ללחוץ לפי הרגשה != ללחוץ לפי הרגשה? אנלא מנסה לעקוץ אותך או להתנגח בך. אבל אם אתה חושב שבנץ' פרס זה ללחוץ בלי טכניקה אתה סתם טועה ומטעה. |
ציטוט:
|
יאללה אני מחכה לסרטון.
|
יש הבדל בית לקשית תגב לבין להיות עם התחת באוויר, חבל שגם את זה אתה לא יודע.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ