![]() |
ציטוט:
זה שיש לך גנטיקה לא אומר שאתה יודע מה אתה עושה מה יש לך לצחוק ועל מי? אני מתערב איתך שרוב הותיקים פה מעיפים אותך בכל פרמטר בכל ענף ספורט, שזה בערך מה שמעניין אותנו, ולא איך הפיק בבייספ נראה. ישך יד 45 אתה יכול מקסימום לאונן איתה, סיפרת שאתה היית תותח בספרינטים או משהו? גם איתך אני שם כסף שבכל מירוץ אתה מפסיד פה לרוב החבר'ה. החוכמה זה לקחת אנורקס מת לגרום לו להיות חזק ולשים עליו מאסה, ולא לקחת מישהו סטנדרטי או על אחת כמה וכמה אחד עם גנטיקה טובה ולעשות איתו משהו. בשביל מראה לא צריך לעבוד יותר מדי קשה, יש מספיק אנשים שעושים מתח ומקבילים ונראים יותר טוב מ90 אחוז מהאנשים כאן, זה אומר משהו? לעומת זאת תיקח בן אדם שרוצה להתחזק ולהיות מהיר-זריז-חזק, בלי עבודה הפוטנציאל לא שווה אגורה ובלי עבודה הוא יישאר זין. לשיטתך בן אדם שנולד למשפחה עשירה יותר מוצלח מאדם שנולד למשפחה ענייה, מזל שזה לא באמת נכון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשתשאל את עצמך מה מניע גדילה אתה תבין. |
ציטוט:
|
סאב איתך זה כמו לדבר לקיר, בפעם המליון כל מה שמעניין אותי זה איך אתה נראה על מאסה טובה נקודה.
סבבה אנשים מעיפים אותי פה יותר זריזים יותר מהירים נו בסדר מישהו התווכח עם זה.הסברתי כבר מליון פעם שאנחנו זה שתי דברים שונים.אז בוא נפסיק לטחון את זה. ודי לקחת גנטיקה כדוגמא, אין פה קסמים זה נטו עבודה קשה ואני יודע טוב מאוד איך להתאמן ומה לעשות בתוכנית שאני עובד איתה. |
ציטוט:
עזוב כוח רגע , עזוב מהירות-אני מדבר נטו על מסת שריר |
ציטוט:
עוד משקל על המוט = עוד מאסה אתה מרים משקל כל שהוא בשביל שתצליח להרים יותר הגוף שלך יבנה עוד שריר בשביל שבפעם הבאה הוא יצליח להרים את המשקל הזה עוד שריר מן הסתם זה עוד מאסה ההקיף ידים שלך החזה שלך יגדל הגב שלך יתרחב הרגלים שלך יגדלו ברגע שתעלה משקל בתרגילים הבסיסים סקואט , בנץ' , דדליפט , מתח, לחיצה מעל הראש כל אחד יכול לאכול טוב ולהתאמן בתוכנית כלשהיא במשך שנתים שלוש ואז להגיד מה שעובד עלי לא בהכרח עובד עליך כי הרי מה שיקבע אם תגדל או לא זה התזונה שלך ואחר כך תכנון תוכנית אימון |
ציטוט:
הם הבולטים |
ציטוט:
אז אל תתקע על זה כי ראית איזה משפט שלי לפני שבועיים.ולא אין ילדים פה שמתאמנים חודשים בודדים והם יותר גדולים ממני או נראים קרוב למה שאני נראה לא שאני מר עולם אבל מצטער אין.ואל תביא לי מישהו עם 30 אחוז שומן ששוקל 120 קילו בבקשה. ואני לא יודע איך איש הלילה התקדם בתוכנית שלו ושיהיה לו בכיף גם.מה זה קשור בכלל למשהו יא חפרן.העיקר לדפוק הודעה מטומטמת.ודרך אגב אל תביא דוגמאות על אחרים סתכל על עצמך קודם ואז תדבר.כמו שאני מביא את עצמי כדוגמא אז תביא את עצמך ולא אנשים אחרים. |
אני שם כסף שכל הבחורים פה שעובדים כוח,ולא מתאמנים באיזשהו סוג של ספורט מלבד זה/עושים ריצות וכדומה,הם רצים לאט אחושרמוטה. אז מה החוכמה לקחת אנשים שגם ככה מתאמנים בריצה כלשהי?
|
ציטוט:
משקל? מה היקף יד ? אחוזי שומן ? אני לא מכיר אותם ,ובטח לא מזלזל באף אחד ותכלס אני לא אומר שאני צודק...פשוט מעניין לי להשוות בוא נגיד בין שני העולמות ולראות מה באמת טוב יותר בדוגמאות חיות ולא בדיבורים |
ציטוט:
מה זה קשור עכשיו? השלד , רן כהן וסאבקקי מתאמנים בספורט מחוץ לאימוני כוח וואלה בוא נעשה השוואה תיקח את כל התלמידים שלומדים פיזיקה גרעינית אני מתערב איתך שהם רצים לאט אחושרמוטה!!!!!! מה זה קשור? למה בילדרים כן רצים מהר? וואלה תפסתם פה סטיגמה על מתאמני כוח כאילו כולם פה מתאמנים לסטרונג מן |
ציטוט:
|
ציטוט:
הידים שלהם גדולות אני לא יודע במספרים אבל הם גדולים מאוד אתה מוזמן להכנס ללוגים שלהם ולראות |
ציטוט:
נמשיך משם. |
ציטוט:
ומה יכול להטעות בגופיה חח |
ציטוט:
תעלה תמונה כמו שצריך כשאתה בפוזה נרומלית ואז תמשיך לדבר כמה שאתה רוצה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ