![]() |
ציטוט:
בדיוק מה שאני חושב! ככה אני אומר לכולם |
מאמין
|
הבן אדם מת, נקבר וכל מה שנשאר ממנו זה הזכרון. תקראו קצת ניצשה וכאלה דברים ותבינו קצת. כל הסרטונים האלה זה לא יותר מהצדקה של היהדות כדת עליונה - יש את זה בכל דת וראיתי המון דברים כאלה בחיים שלי.
|
זה לא נשמע לכם קצת מצחיק שכל מי שמאמין באלהים תמיד מקנה לו תכונות אנושיות? האדם הלך והתפתח, המציא לעצמו אלים ונתן להם את התכונות שלו. אלהים עשה, אלהים חשב, אלהים דאג וכו... אז מה יוצא? שזה איזה בן אדם שמרחף על ענן בשמיים?
|
ציטוט:
|
בטח מאמין אני אפילו מניח תפילין כל בוקר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
" אנחנו העם הנבחר, אנחנו יותר טובים מכולם, אנחנו אור לגואים, יש לנו נשמה יתרה " B U L L S H I T |
חברה יש לי 2 שאלות לאלה שלא מאמינים ! אז ככה:
1) מי ברא את העולם ? (או "איך הוא נברא) 2)תסבירו למה אתם חושבים שדווקא הדיעה שלכם נכונה "ומה שאתם חושבים זה נכון ואמת" ? למה ??? לא צריך להיתבכח רק תענו על השאלות... בוא נגיד זה סקר ! |
כל הקטע של הדת זה שאנשים לא יחיו את החיים שלהם. הדת זה הדבר הארור והנורא ביותר שהמציא האדם.
מישה, תקרא קצת על דארווין. |
ציטוט:
אה רגע זה זה שאומר שאנכנו כולנו מהקופים ? (מישהו שאומר דבר כזה כניראה באמת בא מקוף) לא יודע מה איתכם אבל אני לא קוף לשעבר חחחחחח |
|
ציטוט:
2. כי אני מסתמך על ההגיון שלי. בלי הגיון בריא בעולם, העולם היה הרבה יותר מסובך וקשה להבנה ממה שהוא כבר עכשיו. :book: |
ציטוט:
|
אנטון הדרווין הזה באמת ניראה 1 שהיה קוף לשעבר חחחחח http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif
|
ארנולד ברא את העולם.
|
אני מאמין שאתאיסטים הם מפגרים
למה אתם חייבים לרדת על הדת ועל האינטיליגנציה לכאורה של המאמינים בדתות שונות חזק כ"כ בשביל חזק את האמונה שלכם באי קיום? ובנוסף לכל זה משווים את כל הדתות ומערבבים ביניהם גם אם זה סיינטולוגיה יהדות או איזה כת של ילדים בני 12 שמושפעים ממטאל 90% ממה שאמרתם זה רק ירידות על הדת בלי סיבה אמיתית ללמה אלוהים לא קיים רק למה זה מפגר וכו' תסתכלו שוב על ההודאות שלכם תראו איך שאני צודק אולי יש כמה לא מאמינים שפשוט אמרו לא מאמין אבל הם בקטגוריה של חילוניים אצלי לא אתאיסטים |
asi
הייתי מצפה מבן אדם מאמין, שקורא כל היום בספרי תנך ולומד תנך ידע לכתוב בלי שגיאות, אחרי הכל, כל היום אתה קורא ומשכיל בתורת אמת. איזה השכלה אתה מקבל אם אפילו זיכרון צילומי אתה לא נושא איתך? לא ארנולד ברא את העולם, אני בראתי את העולם, העניין הוא, שאני כל פעם נכנס לגוף של תינוק אחר חי את החיים שלו, ומת ועובר לתינוק אחר, הקטע של הנשמה? נכנסתי לגוף של איזה תינוק אחד שמת בגיל 10, והיה לי חבר ממש טוב, ונכנסתי לתינוק אחר, וכשהגוף שלי גדל קצת, איתרתי את החבר הזה וסיפרתי לו את הכל, כי למרות שהוא בן תמותה פשוט, ממש נקשרתי אליו, יום אחד הוא השתכר, וסיפר את כל הסיפור, ומאז כולם חושבים שיש נשמות בעולם כשבעצם אני היחידי שהוא נשששמה עיניים כפרררה . ועכשיו asi , חובת ההוכחה עליך, תוכיח שזה לא נכון, ותיזהר, אני יכול להעניש אותך ולזרוק ברקים . |
ציטוט:
|
לא הבנתי מה זה קשור למה שכתבת.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ