צפה בגרסא המלאה : לאנג'ים - מדוע מעייפים אותי כ"כ?
שמתי לב שלאנג'ים זה התרגיל המעייף ביותר באימונים שלי, ולפיכך אני גם שונא אותו.
אני לא מבין למה זה כ"כ מעייף אותי!
אפילו לעשות 8 לאנג'ים עם משקולות יד של כוּסיות, או אפילו בלי משקולות - פשוט מציק לי ברמות.
אני מרגיש שילוב של עייפות בשרירים ש"שורפת" (חומצת חלב?), חוסר שיווי משקל, ומאמץ (אני מזיע והדופק עולה יותר מאשר כל תרגיל אחר).
וזה לא שאני עד כדי כך חלשלוש ברגליים. אני עושה 90 ק"ג בסקוואט, אז למה לעזאזל כ"כ קשה לי עם לאנג'ים.
שמתי לב שלאנג'ים זה התרגיל המעייף ביותר באימונים שלי, ולפיכך אני גם שונא אותו.
אני לא מבין למה זה כ"כ מעייף אותי!
אפילו לעשות 8 לאנג'ים עם משקולות יד של כוּסיות, או אפילו בלי משקולות - פשוט מציק לי ברמות.
אני מרגיש שילוב של עייפות בשרירים ש"שורפת" (חומצת חלב?), חוסר שיווי משקל, ומאמץ (אני מזיע והדופק עולה יותר מאשר כל תרגיל אחר).
וזה לא שאני עד כדי כך חלשלוש ברגליים. אני עושה 90 ק"ג בסקוואט, אז למה לעזאזל כ"כ קשה לי עם לאנג'ים.
כי זה שריר גדול(רגליים) שמצריך המון חמצן מה שגורם לעליית דופק.
קרימינל, מה שאתה אומר נשמע הגיוני...
אבל אם כך, מדוע בסקוואטים אני מעמיס משקלים הרבה יותר גבוהים ועדיין פחות "מתעייף", הדופק פחות עולה, אני מזיע פחות וכו'?
(זה יחסי! ברור שגם סקוואט מעייף במידה מסויימת)
אולי משהו ספציפית חלש במיוחד אצלי?
זה כי הזמן שלוקח לך לסיים סט יחסית גדול יותר משאר התרגילים נכון? ולכן (לפי מה שאני יודע,תקנו אותי אם אני טועה) אז התרגיל הוא גם תרגיל אירובי ולכן הסיבולת עובדת חזק ואני מרגיש חנוק,מן הסתם הדופק אז עולה וכו'
אממ מה זה לאנג'ים?
לאנצ'ים -כריעות.
כי זה שריר גדול(רגליים) שמצריך המון חמצן מה שגורם לעליית דופק.
חמצן בפעילות שרירית עצימה אנ-אירובית?!?
חמצן בפעילות שרירית עצימה אנ-אירובית?!?
מערכת הגליקוליזה על יד כך שהיא מפרקת סוכר ומפיקה ממנו אנרגיה.
מערכת הגליקוליזה על יד כך שהיא מפרקת סוכר ומפיקה ממנו אנרגיה.
אמרת חמצן,שבא לידי ביטוי אך ורק במעגל קרבס בתהליכים האירוביים להפקת אנרגיה.מה שמעלה את הדופק (אחד מיני מדדים רבים) הוא המאמץ השרירי והעייפות השרירית שמיד אחריו,ועליית פעילותם של המנגנונים האנ-אירוביים הלקטים (תוצר לוואי חומצת חלב)
אמרת חמצן,שבא לידי ביטוי אך ורק במעגל קרבס בתהליכים האירוביים להפקת אנרגיה.מה שמעלה את הדופק (אחד מיני מדדים רבים) הוא המאמץ השרירי והעייפות השרירית שמיד אחריו,ועליית פעילותם של המנגנונים האנ-אירוביים הלקטים (תוצר לוואי חומצת חלב)
זה מה שתיקנתי את עצמי זו מערכת הגליקוליזה שמפיקה אנרגיה ע"י פירוק סוכר דבר שמוביל לייצור חומצות חלב.
זה מה שתיקנתי את עצמי זו מערכת הגליקוליזה שמפיקה אנרגיה ע"י פירוק סוכר דבר שמוביל לייצור חומצות חלב.
אחלה :laughing:
אחלה :laughing:
:flowers:
:unsure:
הרגתם אותי...
ועכשיו הסבר בעברית פשוטה בבקשה? :wub1:
הסבר בעברית יותר פשוטה, Anyone? :bow:
תעבוד בהתחלה כנגד משקל גוף כדי שתוכל להיות יציב ולתרגל את התנועה ואז תתחיל לעלות במשקלים
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.